بروزشده در ۴ ساعت پیش مشاهده فروشنده بروزشده در ۴ ساعت پیش
چنانچه کنتور برق برای چند واحد بوده میتوان بعد از کنتور اقدام به نصب محافظ برق ساختمان کرد تا کلیه برق ساختمان و واحدها تحت حفاظت قرار گیرند.
تا یادم نرفته بگویم که متن این آموزش را تا فردا بصورت فیلم آموزشی هم آماده می کنم تا شما دوست عزیزی که حوصله خواندن ندارید، فیلم آن را تماشا کنید.
شاید نتوان گفت بهترین محافظ برق چند جایگاه دارد؛ زیرا این عامل به نوع محصول و نیاز شما نیز بستگی دارد.
محصولاتی که در این صفحه برای خرید شما فراهم شده اند هر کدام برای اکثر وسایل برقی مناسب و قابل استفاده هستند.به عنوان محافظ برق ورودی ساختمان یا به صورت کلی دستگاه محافظ برق برندهای بسیاری را میتوان نام برد. که هر کدام دارای محصولات و مدل های محافظ برق پرفروشی هستند و بهترین محافظ برق ورودی ساختمان یا حتی بهترین محافظ برق پشت کنتور را تولید میکنند.
در این مرحله میبایست قاب جعبه فیوز باز شده تا امکان دسترسی به کلید مینیاتوری و سیمکشی داخل جعبه فراهم شود. لازم به ذکر بوده که در این مرحله میبایست کلیه سیمهای فاز، نول و ارت که به واسطه کابل برق اصلی از کنتور وارد جعبه فیوز شده را مورد بررسی قرار دهید.
مهندس مرادی گفت: ۱۴۰۲/۰۵/۲۸ در ۸:۵۲ ب٫ظ سلام، بله اگر برای لحظاتی ولتاژ روی این مقادیر هم بیاد مشکلی نداره.
شرکت مربوطه در کاتالوگ این دستگاه قید کرده که می تواند کنتاکتور ما را در مقابل افزایش یا کاهش ولتاژ (از ۱۷۵ تا ۲۵۰ ولت) و دوفاز شدگی حفاظت کند. منتها مشکلی که دارد، این است که ما حداکثر میتوانیم از این محافظ ۵آمپر جریان بکشیم. ولی چون کنتور برق این واحد مسکونی ۳۲ آمپر است، اگر مستقیم برق منزل را از این دستگاه عبور دهیم، قطعا به دستگاه آسیب می زنیم. پس ما با استفاده از آمپراژ کم این محافظ، به بوبین یک کنتاکتور دستور قطع و وصل میدهیم تا تمام فشارها و جریانهای زیاد از کنتاکتور عبور کند نه از این دستگاه محافظ.
محافظ بعد کنتور دیجیتالی راما که در این بخش معرفی میکنیم محصول شرکت راما اسپادانا است. این محصول تجهیزات برقی شما را در برابر افزایش یا کاهش ولتاژ حفاظت میکند.
اگر نپسندیدی این محصولات هم جایگزین هستند(مقرون به صرفه و با کیفیت)
حتی بهتر more info است در این زمینه با تکنسینهای فنی نیز مشورت کنید؛ زیرا این محصول قیمت بالایی دارد.
چنانچه دستگاه مورد نظر نقصی داشته باشد و نتواند قدرت مورد نیاز برای مقابله با ولتاژ را از خود نشان دهد، در صورت ایجاد نوسانات برقی کل لوازم برقی متصل به جریان الکتریکی دچار آسیب خواهد شد.
برای ساخت این محافظ تنها باید یک کنتاکتور، یک محافظ برق (از هر مدلی که داشتید، با هر آمپراژی) و مقداری سیم نیاز داریم.
محمد رضا در بخش پرسش و پاسخ برای پکیج نقشه کشی برق ساختمان در اتوکد
Comments on “Getting My محافظ برق هوشمند To Work”